Hos bästa!

Sitter hos bästa och är osocial med honom.. han ligger där i sängen och ser så oskyldig uyt ;) hahahhahahimage description

Ta inte bort en fluga från din väns panna med en yxa


Sunshine, lollipops and Rainbows


Taggad till Fredag

Så sjukt nice min pojkvän gjorde mitt lov helt underbart. Jag får vara på platsen jag älskar med personen jag älskar. Kan det bli mycket bättre ? Nej!
Vi ska åka skidor och såklart ska jag köra skoter och jag får väll skjusa han då. Det orkar jag nog inte men nu blir det så. Sen måste jag fara och hälsa på min aunderbara Jämte vänner som jag saknt väldigt mycket :) Jag hoppas att lovet blir som jag hoppas det blir ;)

Jag vill inte vara orolig pappa..

Pappa ringde till mamma nyss hon fick skjusa in han till sjukan för han är jätte dålig. och så sitter jag här hemma själv rädd, pojkvännen svarar inte och tänker på tea som jag saknar jätte mycket som tydligen inte finns bland oss längre.. va ska man göra mer än att hoppas och tro ?

Im only waiting for tomorrow.

Idag åkte Joel och firade sin morfar i Gävle och jag sitter här i sthlm som ett fån och inser att jag saknar honom så mycket att jag inte träffade honom igår heller.. Imorn kommer han hem och då ska jag få pussa på honom. Jag vet att jag saknar honom snabbt men det är bara sån jag är.. Få se hur det blir på sportlovet om jag klarar mig utan honom eller inte.

Känslan att sakna nån

Förlåt för att jag inte lagt upp några bra bilder utan bara ego pics med webcameran men sitter på brorsans dator och kan inte lägga in bilder på hans skoldator så.. Förlåt mig. Det blir en arkivbild idag.
image description
Shit vad jag saknar dig älskling redan..
Jag saknar min varg, idag så kommer jag äntligen få träffa dig, Jenna <3 Garm

Slutat för dagen

Hade en timma i skolan idag.. kul nej.
Ikväll blir det premiär på gården :D

Me <3


Missing


My angel


tills döden skiljer oss åt

Jag vill åka skoter.. :(

Me Love Him <3

image description
Jag älskar Dig Joel Jägestedt väldigt mycket :)

De är inte klockan som räknar minuterna utan du själv.

Du är allt jag behöver, du är allt jag har.

Cheeze doodels


I have soo booring

Sitter och pratar med Joel, Adrian, Jonas, Ringwall & Oskar på skype och ska kolla på kontoret. Tror faktiskt inte jag har sagt ett ord på en timme.. hihi jag är rolig jag :)

Chiqutita

Jag har tråkigt.. ja har mens värk.. Robin fick gå till Ica och köpa godis till mig vilken snäll bror man har :)

Vet ju inge kul

Finns inget kul att fota.. behöver hjälp

Watch im In school

Sitter i skolan och har grymt tråkigt. Ska skriver en uppgift på idrotten men vet inte alls vad jag ska skriva och så ska skriva om våra rygg övningar men kommer inte ens ihåg vad dem heter.. Aja det får va allt. efterskolan ska jag träffa pojken min.


RSS 2.0